Om mig

Om mig - Martin Fröström Fotograf, film, drönare, Canvas, Halmstad

Hej! Jag heter Martin Fröström och det är jag som är mannen bakom kameran. Jag kommer ifrån Halmstad och det är även där de flesta av mina fotografier är tagna. Jag använder mig utav en Canon 5D mark IV eller en DJI Phantom 4. Jag har även fyra objektiv: Canon 16-35mm f/4L IS USM,Sigma 35mm F1.4 DG HSM A, Canon 50mm f/1.8 STM, Sigma 24-105mm F4 DG (OS)HSM A, samt ett Canon 70-200mm f/4L IS USM. Främst använder jag mig av mitt Canon 70-200mm objektiv eller Sigma 35mm. Bilderna redigeras sedan i Lightroom eller Photoshop och filmerna redigeras i Final Cut Pro X.

Om du är intresserad av att veta mer om mig, inleda ett samarbete, köpa rättigheter till bilder eller ta del av andra fotografier från min portfolio är du välkommen att ta kontakt med mig via Instagram, på +46 (0) 737 – 01 02 13, martin@frostrom.nu eller via kontaktformuläret på Kontakt & FAQ-sidan.

De flesta av mina fotografier hittar du även på min Instagram.

Instagram

Whatever colors you have in your mind. I’ll show them to you and you’ll see them shine.

Instagram lägger jag ofta upp mina bilder tillsammans med ett citat. Citatet ovan kommer ifrån citatmaskinen Bob Dylan och hans låt Lay Lady Lay. Citat kan vara mycket tänkvärda och väldigt inspirerande men dem kan även vara otroligt konstiga och oförståeliga. Jag har sen jag var väldigt liten uppskattat att läsa olika citat och låttexter och eftersom 60-70-tals musik ligger mig varmt om hjärtat så citerar jag även en hel del låtar. Vilket är ditt favoritcitat? Skicka gärna ett citat eller två till mig på min Kontakt & FAQ-sida.


Har du några funderingar?

Finns det något som du funderar över? Kolla in på min Kontakt-sida.